Kakšna je razlika med doma izdelanim oparkom oljčnih listov oz. sorodnih posušenih izdelkov in izdelkom Olife?

Če oljčne liste skuhamo za domač zeliščni čaj, ali imamo enake koristi?
* Lahko si pripravite zeliščne čaje, vendar ne morete nadzorovati procesov, ki potekajo med pripravo, in ni mogoče imeti enakih koristi.
Infuzija, ki jo tržimo, ima patent, ki zajema sistem ekstrakcije, in skoraj 10 let študij je bilo uporabljenih za dosego te formulacije z ravnovesjem aktivnih sestavin, ki vam omogoča, da imate koristi, ne da bi tvegali neželene učinke.
Proizvajajo ga v Italiji z oljčnimi listi nadzorovanega izvora izbranih sort. Ima tudi priznanje italijanskega ministrstva za zdravje in mednarodne certifikate.
Izdelki Olife imajo garantirano dobavo listov iz južne Italije, ki niso tretirani z pesticidi. Ta drevesa so tudi posebne vrste in imajo višje vrednosti vseh pozitivnih učinkovin.

Kakšen je okus?
* Številnim kupcem se zdi podoben okusu zelenega čaja brez sladkorja. Oljčni listi so zelo grenki, zato smo pripravili poparek prijetnega okusa z rahlo grenkim priokusom.
Ali ima kakšne kontraindikacije?
* Infuzija je popolnoma naravna, ni zdravilo, brez stranskih učinkov ali kontraindikacij. Če obstajajo kakršne koli kontraindikacije ali medsebojne interakcije, jih je treba navesti na nalepki, kot zahteva italijanska zakonodaja v zakonodaji o prehranskih dopolnilih.

Ali infuzijo lahko uporabljam vzporedno z zdravili?
* Upoštevati je treba nekaj previdnostnih ukrepov, na primer za tiste, ki jemljejo tablete za hipertenzijo, ker je infuzija certificirana za “pravilnost krvnega tlaka”, je dobro, da ga med zdravljenjem redno preverjate, ter da skupaj z zdravnikom ocenite, kako ravnati istočasno jemanje.

Kako dolgo naj ga vzamem?
* Ker je infuzija oljčnih listov naravni izdelek, je dobro, da ga uživamo nekaj časa, da ga naše telo asimilira, zato je glede na izkušnje tisočih zadovoljnih strank priporočljivo opraviti tretma 3/4 mesecev, da subjektivno in analitično ugotovimo koristi. V večini primerov so prve koristi vidne že v prvem mesecu zdravljenja.

Kje lahko kupim originalno infuzijo oljčnih listov?
* Kupite ga lahko tako, da kliknete tukaj www.evergreenlife.it

Izdelek pošlje neposredno proizvajalec z ekspresno kurirsko službo.

Od kod prihajajo listi?
* Listi, s katerimi se proizvaja Olife, so italijanske sorte s potrjenim poreklom, brez pesticidov.

Kje je narejena infuzija?
* Proizvaja se in pakira v Italiji, v San Giovanni al Natisone, Videm.

Ali ga lahko pijejo otroci?
* Otroci, starejši od treh let, ga lahko jemljejo, kot je navedeno na nalepki in v skladu z italijansko zakonodajo o prehranskih dopolnilih.

Kaj pa nosečnice?
V nosečnosti je pred jemanjem katerega koli izdelka vedno dobro posvetovati s svojim zdravnikom.