FRANJO
20. maja 2021
Olife sem začel uporabljati brez velikih pričakovanj zaradi alergije in nenehne zgage. Po 10 dneh jemanja sem opazil, da koristi. Da ne govorim o zgagi, da v zadnjih dveh mesecih, torej odkar sem začel, ne vem več, kaj je !!!
NEVERJETNO

IRENE
19. maj 2021
Super olife !!
Olife jemljem približno dva meseca in pol. Že od samega začetka sem imela veliko energije. Uredil mi je črevesje in menstrualni ciklus. Psihično mi pomaga, ker trpim za depresijo. Zaključila sem z antidepresivi! Kaj naj rečem, hvala Olife!

CRISTINA
19. maj 2021
Pozitivna ocena!
Odlični izdelki, zelo koristni za telo, da ostane zdravo in preprečuje in/ali zdravi nastanek in/ali razvoj kakršnih koli bolezni.
Naravno 100%, kar v kombinaciji z visoko tehnologijo naredi te izdelke izjemne.

MARKO
19. maj 2021
Olife in krvni obtok
Uporabljam ga približno 20 dni, osnovno količino, in opazil sem velike izboljšave v krvnem obtoku.

FRANCESCA
19. maj 2021
Olife
Odličen izdelek

AVGUSTA
16. maj 2021
Nočna krema
Odličen izdelek, največja hidracija. Tudi moj mož jo uporablja. Priporočam

STEPHEN
16. maj 2021
Olife
Mineva mesec dni, odkar sem ga začel jemati, moje počutje se je izboljšalo. Zvečer se počutim manj utrujen.

DANIELA
15. maja 2021
Olife
En mesec jemljem olife in opazila sem, da me precej manj bolijo roke in se zjutraj zbudim bolj spočita.

ANIKA
15. maja 2021
Olife
Izdelek in dostava vse v ok. Z možem sva pijačo začela piti pred dvemi tedni, trenutno ni težav, vse teče normalno. Bomo videli.

PATRICIJA
14. maja 2021
Veljavni izdelki
Preizkusila sem dobršen del vseh zelo dobrih izdelkov.
Z Olife-om že vrsto let rešujem težave s kroničnim kolitisom in gastritisom.
Z izjemno kremo za telo in tudi 24-urno kremo … Tudi s pršilom za grlo in nos …. Hvala EVERGREEN

ANTONELA
14. maja 2021
Balzam za ustnice
Odličen izdelek. Ustnice naredi mehke in jih globoko nahrani.
Še posebej koristno v teh časih pri uporabi maske, ki ponavadi izsuši ustnice.

ERMANNO
13. maja 2021
Odlični izdelki
Olife in osprint, eno vsako jutro, drugo pa vse moje vožnje s kolesom z odličnim učinkom in odličnimi rezultati

MARILENA
13. maja 2021
Veljaven in učinkovit izdelek
Začela sem uporabljati OLIFE , vendar sem si morala premisliti, saj so se moje prebavne težave in z njimi povezane migrene drastično zmanjšale. Je res dober izdelek in ga z veseljem priporočam

CARLA PELLEGRINO
13. maja 2021
Olife
Olife: Odličen izdelek, začela sem pred nekaj tedni in so že spremembe. Menim, da je to zame dobro in mi pomaga pri razstrupljanju. Verjamem, da bom Olife uporabljala tudi v prihodnje. Zahvaljujem se Viviani Dimotoli, ki me je seznanila s tem.

ANNALYSA LUCANO
13. maja 2021
Artroza, herpes, prehlad
Od avgusta 2017 redno jemljem OLIFE in že po 3-4 mesecih vidim, kako vnetje v sklepih na rokah izginja in bolečine v rokah, nogah in ramenih. Nimam več pogostih herpes izbruhov, ampak največ 3-krat na leto. Prehlad, bronhitis, gripe so skoraj izginile.
Izboljšana koža, zmanjšane kapilare v gležnjih.
Odlični izdelki za nego obraza.

KARMEN
13. maja 2021
Olife
Veliko več energije ,  zvečer še vedno aktivna.

ANDREW
12. maj 2021
balzamom za ustnice
…. po mojem skromnem mnenju je treba nove izdelke vedno lansirati v kombinaciji z Olife !!!!

SARA
12. maj 2021
OLIFE
Opazila sem, da je koža mojih nog bolj hidrirana in se je zmanjšal refluks, ki mi vsako jutro pušča sluz v grlu. Moji mami ga bom svetovala.

MARCO
6. maj 2021
OLIFE
Uporabljam ga že 20 dni. Počutim se bolje, saj sem imel težave s krvnim obtokom.

SONJA
5. maj 2021
OLIFE
Olife jemljem 2 meseca. Takoj sem videla koristi. Trpim za fribromialgijo z depresivno tesnobo. Olife je odstranil vse bolečine. Odmerek sem po 3 mesecih povečala na 120 ml. Olife, priporočam vsem.

LORENA
3. maj 2021
KUPEC
Odlični izdelki

MARIJA
2. maj 2021
Olife in njegove prednosti: spanje, migrena, telo
Začela sem jemati  OLIFE 15. marca, prednosti nisem takoj opazila, prvo sem začela opažati okrog 14. dne, ja, celo noč sem spala, zelo dobro sem se spočila, moje migrene so skoraj popolnoma izginile, moja teža je nekoliko padla (a očitno jem še vedno preveč) in noge ??! Noge postajajo lepo napete in predvsem z veliko manj zadrževanja vode, moja koža je super mehka in sijoča. S tem izdelkom sem zelo zadovoljna, resnično priporočam.

GIUSEPPINA
2. maj 2021
Olife
Uporabljam ga že nekaj let, vsekakor me razstruplja od različnih zdravil, ki jih moram jemati. Naredila sem ultrazvok in jetra, ledvice, žolčnik vse normalno. Pomaga mi pri razpoloženju.

LUCIANA
2. maj 2021
Olife
Je dober izdelek, ki mojemu možu pomaga pri težavah s črevesjem

GIORGIJA
30. aprila 2021
Izdelki za vso družino
Aprila 2020 sem poskusila Olife. Izjemni dosežki glede mojih migren in črevesja. Tudi moji družinski člani so začeli jemati Olife. Vsi super zadovoljni !!!

ROBERTA FIORELLI
29. aprila 2021
Zelo dober izdelek
Olife uporabljam že nekaj mesecev, res sem zadovoljna … izboljšal mi je cirkulacijo, daje mi veliko energije, v sklepih in mišicah mi je zmanjšal nelagodje. Res sem zelo vesela in sem ga priporočala svoji družini in prijateljem.

GEORGE
27. aprila 2021
OLIFE in mikoza nohtov
Po približno enem mesecu uporabe so mi nohtne glivice praktično izginile. Naslednji cilj je premagati luskavico, ki me preganja že 20 let,
Hvala Olife

NICOLETTA
27. aprila 2021
OLIFE
Holesterol se je vrnil na normalne vrednosti, izboljšala se je kakovost spanja, energija super!

FRANCESCA
27. aprila 2021
Odlični izdelki
Izdelek Olife, ki se mi zdi zelo izboljšan tudi glede okusa.

TRST
26. aprila 2021
Zadovoljstvo z Olifejem
Že leta uporabljamo ta izdelek, ki mi ga je predstavil prijatelj, in moram potrditi, da smo zadovoljni

ANJA
24. aprila 2021
Olife
Počutim se bolj aktivno, pozitivno in črevesje je v redu!

CRISTINA
23. aprila 2021
OLIFE zame
Olife jemljem nekaj več kot mesec dni in dobro se mi zdi. Upam, da so blagodejni učinki resnični in trajni zaradi težave s sladkorno boleznijo, za katero trpim, zaradi katere sem znižala vrednost glikata.

LILIJANA
21. aprila 2021
OLIFE
Pozdravljeni, ta izdelek, ki ga pijem 6 mesecev, je očitno dober za mojo kožo, počutim se bolj energično, moji lasje so močnejši, svetlejši in ne izpadajo več, nohti se ne luščijo več. Migrene, bolečine v sklepih, menstrualne bolečine, mišični krči so izginili. Vsak dan se počutim dobro, šaljivo, ustvarjalno.

ELEONORA
21. aprila 2021
Olife
Lahko se samo zahvalim!
Olife pri evergreenlife in Lorenzo Castagnini, ki me je seznanil s tem izdelkom. Odkar sem ga jemala(zdaj že 4 mesece), sem imel neverjetne rezultate pri diabetesu.
Čez dan imam več energije in ponoči bolje spim.

MARICA
21. aprila 2021
Super “Olife”
Če primerjamo analize pred in po, se očitno izboljšajo vrednosti sladkorne bolezni, holesterola in krvnega tlaka, ki se vrnejo na optimalne vrednosti. Vse to po dveh mesecih jemanja.

SUZANA
21. aprila 2021
Izdelki FANTASTIC
Mineva že več kot 2 leti, odkar sem začela s to INFUZIJO OLJČNIH listov, OLIFE mi je dal fizično in psihološko energijo ter številne druge koristi. Noge tudi po mnogih urah mirovanja ne otekajo več, koža se mi je izboljšala in še veliko več !!! Imam vse izdelke in so super super !!! Čudovit pršilo za nos in grlo, kaj reči NIKOLI VEČ BREZ !!! HVALA ČUDOVITEMU podjetju EVERGREENLIFE ne samo za izdelke, ampak tudi za priložnost !!!

ROBERTA
18. aprila 2021
Olife in takojšnje koristi
Zaradi dnevnega vnosa Olifeja v enem mesecu imam veliko več energije in ne trpim več predmenstrualnih bolečin.
Zelo priporočam!!!

LUIGINA GLIELMI
17. april 2021
Olife
Izdelek uporabljam dva meseca in trenutno sem zadovoljna z rezultati.

TIZIANA
16. aprila 2021
Fantastični Olife !!
Spremenilo mi je življenje !! .. Številne koristi, brez kontraindikacij z zdravili in zmanjšala sem tableto Eutirox !! .. Hvala Olife !!

GIUSEPPINA ROSSI
16. aprila 2021
Vsi izdelki Evergreen Life!
Popolnoma sem zadovoljena z vsemi izdelki, zlasti z Osprint, ker se po treningu počutim dobro.

BARBARA
15. aprila 2021
NISEM VERJELA VEČ, DOKLER NISEM POSKUSILA !!!!
Odpravila sem bolečine v sklepih v rokah in težave s koncentracijo, ki sem jih utrpela po vstopu v menopavzo !!! Potem sta se moja koža in cirkulacija izboljšala! Zdaj je postal moj vsakdanji eliksir zdravja, dobrega počutja in lepote !!!!

RENZO
14. aprila 2021
OLIFE, prve prednosti
Pozdravljeni, znanec mi je povedal o Olifeju in njegovih lastnostih, zato sem se odločil, da ga preizkusim. Izdelek je hitro prispel in zdaj sem začel preizkusno obdobje, da lahko preverim spremembe v svojem zdravju in zdravju svoje žene. Po enem tednu lahko rečem, da sem opazil povečanje energije, kar je zagotovo pozitiven dejavnik.

ANTON
13. aprila 2021
CONSTANCE z OLIFE
Pijem ga od novembra 2015 … zdrava navada … stara sem 52 let in moja koža je zagotovo boljša od mnogih vrstnikov. Ne govorim samo o gubah, ampak o svetlosti … da ne omenjam dejstva, da nisem imel gripe, odkar ne vem kdaj … Začel sem uravnavati raven holesterola in krvni tlak .. . Lep pozdrav … Pravzaprav zdravje !!!

JULIJA
12. aprila 2021
Fantastični Olife
Zahvaljujoč Olifeju sem odpravila večni občutek utrujenosti in več energije in koncentracije sem dobila že po enem mesecu jemanja.

MARIOARA
12. aprila 2021
Naravni čudež
Oljka mi je vrnila zdravje …! Božje roke so se nagnile k meni. To pišem, ker do sredine decembra nisem upala, da si bom povrnila zdravje, ravno nasprotno je postajalo vse slabše. Ta izvleček iz oljčnih listov, čudežnega drevesa, daje meni, moji družini in nekaterim prijateljem velike koristi. Pravzaprav se je od decembra do danes moje zdravje zelo spremenilo, kar doživljam zaradi koristi Olivuma. Bolečine zaradi hernije diska, artroze, zgage, helikobakterja, bolečine v glavi, uravnavam tlak, znižam holesterol itd., Itd. Zahvaljujoč temu izdelku mi ni treba več izvajati fizioterapije in infiltracij, ki mi niso prinesle izboljšanja Ne delam jih več. Zahvaljujem se Liviu Pesleju, ki je ustvarjalec tega izdelka, in po njegovi zaslugi sem danes v dobrem zdravju, zdravju, za katerega nisem nikoli mislila, da se bom vrnila. ❤❤❤❤❤

ELENA
11. aprila 2021
Olife
S tem izdelkom sem zelo zadovoljna.
Energija za cel dan, sijoča ​​in pomlajena koža in nimam več menstrualnih bolečin.

MAURIZIO SILANI
11. aprila 2021
Potrošnik Olife
Živjo, izdelek jemljem približno 7 mesecev, zelo dobro sem se počutil bolj sproščeno, bolje spim ali več energije in zato še naprej redno jemljem olife. Zahvaljujem se vam za vašo razpoložljivost, lep pozdrav Maurizio.

ELIZA
10. aprila 2021
OIife
Uporabljam ga slabo leto dni in moram reči, da so rezultati, ki sem jih dosegla, presegli moja pričakovanja … brez spremembe prehrane in športne aktivnosti (pa naj bo uravnotežena) sem v 5 mesecih shujšala za 5 kg

BRAMBILLA MARCELLO
9. april 2021
Olife
Na fizični ravni sem našel koristi, kupil bi ga še enkrat.

MIHAEL
9. april 2021
DODATEK OSPRINT LINE
pozdravljeni vsi, ki sem jih kupil pred nekaj dnevi ENERGY BOOST odličen dodatek s fantastičnimi lastnostmi. Čutil sem utrujenost in malo energije, zahvaljujoč povečanju energije sem našel pravo energijo in boljšo oksigenacijo v mišicah, zato manj utrujenosti v fizičnem naporu in večja koncentracija, toplo priporočam, da jo imajo vsi športniki in športnice.
Poskusil sem tudi OSPRINT SOLUBILE in moram reči, da mi zelo pomaga pri takojšnji predelavi soli, porabljene pri fizičnem naporu, fantastične izdelke, ki jih priporočam vsem, ki se ukvarjajo s športom in ne.

IRMA
7. aprila 2021
OLIFE koristi celotnemu telesu
Že nekaj tednov pijemo navaden Olife vsako jutro. Opazila sem manj napihnjenosti črevesja. Moj starejši sin je imel težave z mastno kožo in akne so res videti bolje, očitno dobro očisti obraz z ad hoc izdelki. Moj mož, ki je že od nekdaj imel težave z zaprtjem, ima zelo dobre rezultate .. Rekel bi ocena lepih 9 1/2  (od 10-h točk)!!! Zelo smo zadovoljni. Irma

ROSSELLA
6. aprila 2021
Presenetljiv Olife
Olife sem začela piti manj kot mesec dni in z gastritisom sem opazila, da mi ni treba več jemati tablet za zaščito želodca, poleg tega pa imam veliko več energije. Fantastično!

IRENE
1. aprila 2021
OLIFE in ugodnosti
Fizična in duševna energija, manj utrujenost!! Sanje!

KLAUDIJA
1. aprila 2021
OLIFE
Odličen izdelek! Počutim se bolj aktivno!

ALVISE
31. marec 2021
Splošno počutje z OLIFE
Ime mi je Alvise. Star sem 60 let, danes Olife uporabljam vsak dan natanko tri leta, potem ko je uredil svoj spanec, mi je Olife izboljšal holesterol, trigliceride in druge parametre;
danes se počutim odlično tako fizično kot psihološko.
Kaj naj rečem prisrčno HVALA celotni družini Pesle.

ALESSIA BARBAGLIA
31. marec 2021
NASALNI SPREJ z OLIVUM®
Vsi izdelki so izredni ….. predvsem pršilo za nos mi je spremenilo življenje, ker je uspelo rešiti problem vnetja sinusov

MARCOLINO
30. marec 2021
OLIFE pri 84 letih!
Zahvaljujoč Olifeju, diabetiku, sem pri 84 letih po treh mesecih jemanja uredil krvni sladkor in krvni tlak, bil sem vedno brez sape in zdaj hodim brez težav. Bolečine v rokah in rokah, ki sem jih imel celo življenje …. HVALA!

MARIA RITA MANNO
30. marec 2021
Novo življenje po zaslugi Olifeja
Olife mi je najprej zacelil razjede na koži, ki jih je povzročila alergija na nikelj v 40 g
Nato mi je v 7/8 mesecih pomagalo, da sem se rešila depresije (po histerektomiji sem pridobila 27 kg in postopoma padla v brezno depresije)
V vmesnem času mi je pomagalo dvigniti imunsko obrambo (vedno sem imela bronhialno / pljučno krhkost vsako leto bronhitis in dve leti zapored sem imela pljučnico avgusta), zato sem med boleznijo covid povečala odmerek, tako da mi je Olife pomagal veliko.
Končno se po enem letu prebuja tudi metabolizem: s problemom niklja je bila prehrana že 16 let enaka, med depresijo pa katastrofa, ker sem bil vedno lačen in sladkorji). Preučevala sem nov pristop med prehrano in Olifeom. Nekoč sem bila na inštitutu kozmetičarka in nutricionistka s programi za hujšanje, preden me je alergija na nikelj prisilila, da sem vse zaprla in dve leti ostala v zaprtih prostorih. Tako sem skupaj z novo prehrano povečal odmerke Olife in tako danes lahko zapišem, da se je v 17 dneh nekaj KONČNO premaknilo – 4,100 v 17 dneh ….
začnite novo življenje zame
Zaljubljena sem v Olife zaradi vseh rezultatov, ki sem jih v 11 mesecih jemala, ko jemljem to naravno hrano. Z globoko hvaležnostjo gospodu Pesleju, ki je ustvaril IZREDEN izdelek, ki je dosegljiv vsem.
Hvala vam
Maria Rita Manno

TERESA ROSSI
30. marec 2021
Tekoča krema z Olivum®
Odlično pusti kožo dobro nahranjeno in rahlo odišavljeno

NADJA
29. marec 2021
Olife in številne ugodnosti!
Olife sem začela jemati oktobra po nasvetu prijatelja in ga od takrat nisem več zapustila! Dopuščam, da nimam zdravstvenih težav in da jemljem Olife v kombinaciji z zdravo prehrano in nenehno telesno aktivnostjo, vendar so izboljšave Olife resnične! Takoj sem opazila zmanjšanje utrujenosti (nikoli se ne počutim utrujena ali brez energije), večjo toleranco do stresa (fizičnega in duševnega), lepšo in svetlečo kožo, zmanjšano zadrževanje vode in celulita, stabilen krvni sladkor med obrokom in še kaj … prav tako je bil odličen zaveznik v mesecih diete za hujšanje (izgubil sem 7 kg brez zastalih obdobij hujšanja). Zdaj, ko sem ga našla, ga ne bom nikoli opustila !!!

SILVANA
29. marec 2021
OLIFE
odličen izdelek sem bil zela zadovoljna.

ROBERTA
29. marec 2021
OLIFE, Infuzija oljčnih listov
Pozdravljeni, dobil sem zalogo Olife v roku, navedenem ob naročilu. Okus izdelka je subjektiven, mož me ima nekoliko manj rad.
Kar zadeva blagodejne učinke, ne morem reči ničesar, saj je minilo šele kratek čas, vendar upam, da bom sčasoma opazila izboljšanje zdravja.
Hvala, se vidimo.

GIOVANNA
28. marec 2021
OLIFE
Odličen izdelek, že mesec dni jemljem 70 ml Olifeja, vedno sem imela težave s hemoroidi, zdaj je stanje precej boljše. Zdaj še naprej vidim druge čudežne učinke z večmesečnim jemanjem. Hvala vam!!!

FRANKO
28. marec 2021
HVALA OLIFE
Olife uporabljam 7 let in se vam vsak dan zahvaljujem, ker ste ga ustvarili …. rešil mi je življenje! … nikoli nisem uporabljal krem ​​za obraz, razen občasno. Dobil sem ga, ker ima dragi prijatelj težave s herpesom in ga z zadovoljstvom uporablja….

PAVLA
28. marec 2021
OLIFE in SERUM KONCENTRIRAN Z OLIVUM®
Pozdravljeni, poročam o koristih koncentriranega seruma Olife +. Na desnem licu sem imela približno pol centimetra temen madež kože, kar je bilo v zadnjem času očitno nekoliko olajšano. Mislila sem iti k dermatologu,  po 5 mesecih z vsakodnevnim zdravljenjem 70 ml Olifeja, poleg tega pa sem zvečer namazala malo seruma, madež je zdaj skoraj popolnoma izginil …
Zelo sem zadovoljena, priporočam vsem, da preizkusijo Olife.

GIUSEPPE
27. marec 2021
Olife
Zelo dober izdelek z več dobrimi lastnostmi

ANTONELA
26. marec 2021
Wellness znova odkril z Olifejem
Sem 78-letna oseba in morala sem se držati posebne diete. Zahvaljujoč vašemu Olifeju sem našela dobro počutje in izboljšala svojo kakovost življenja. Hvala, ker ste mi dali to priložnost.

IRENA
25. marec 2021
ODLIČEN ZAVEZNIK
Po nasvetu resnične prijateljice Annarite Mannaioli sem to avanturo začel iz radovednosti, ki se je izkazala za pravo priložnost za spremembe! Prava rešitev! Vsak dan ga jemljem manj kot eno leto in po zaslugi Olifeja sem rešila težave z želodčnim refluksom in neprestane bolečine v prebavilih. Odkar ga jemljem tudi bolje spim.

FABIO
25. marec 2021
Dodatek za infuzijo oljčnih listov
Pozdravljeni, pravkar sem končal s prvo stekleničko … Učinke sem že videl .. Bil sem nekoliko utrujen in sedaj je veliko bolje … pri naslednjem naročilu bom poskusil druge izdelke ..

KARMEN
25. marec 2021
OLIFE IN  KREMA
Odlični izdelki

FRANJO
24. marec 2021
OLIFE
SUPER

SERGIO
24. marec 2021
OLIFE
OLIFE, jemljem ga vsak dan in mi daje odlično fizično počutje, priporočam ga vsem.
Hvala vam
Pozdravi

ANUŠA
24. marec 2021
Izdelki Evergreen Life
Eno leto uporabljam olife. Vstopili so v družino in nikoli jih ne zmanjka.

ELEONORA
24. marec 2021
OLIFE in dermatitis
Dermatitis imam že dve leti in pri olifeju opažam izboljšave

ENZA
23. marec 2021
OLIFE
Odlično …. super koristi !!

MARIA CINZIA
23. marec 2021
Olife zame, Olicat za mojo muco
Fenomenalno, da se dobro počutite v kateri koli starosti! Uporabljam ga že leta in z Olife se vedno dobro počutim in ohranjam zdravje! Še posebej v tem obdobju ga priporočam za blagodejne učinke na organizem in za zaščito pred kakršnimi koli boleznimi v vsaki sezoni .. Redno ga dajem tudi svojemu muceku Olicatu. Hvala Evergreeenlife hvala!

NIK
23. marec 2021
Nikoli več brez!
Zdaj že leto in pol uporabljam Olife, kaj naj rečem … Ne grem iz hiše, ne da bi jo vzel zjutraj! Polni energije in nikoli gripe … prav super!

MANUELA
23. marec 2021
OSPRINT
Moj mož je vedno zelo skeptičen do vsega. Pred časom se je po mesecih netelovadbe (obožuje smučarski alpinizem) odločil za izlet. Takrat je bil samo tekoči Osprint … druga dva izdelka še nista obstajala. Torej, že ob razmišljanju o tem, da je izginil iz prakse, sem mu svetovala, naj poskusi steklenico Osprinta. O učinkih ni vedel ničesar. Rekla sem mu, da mu bo pomagal.
Ko se je vrnil s potovanja, mi ni nič rekel, naslednji dan pa mi je rekel: “Veste, da me sploh ne boli noga?”
… Hvala OSPRINT!

MANUELA
23. marec 2021
Z OLIFE VEČ FIZIČNE VITALNOSTI – VEČ MENTALNEGA OČISTITEV
Zapuščam pričevanje svojega brata in svojega bratranca in tudi  lastno izkušnjo.
Moj brat je začel uporabljati Olife, ko je bil bolan s Covidom. On je učitelj. Ko je po enem mesecu prišel iz karantene, se je veliko ukvarjal s spletom (poučuje na več šolah) in me je na koncu mesečnega zdravljenja prosil za več informacij gled OLIFE, ker je videl, da ima z njegovo uporabo več duševne jasnosti. in energije.
Uporabljam ga tudi na spletnih tečajih, poleg jutranje pijače, ko začutim, da mi pade koncentracija. Ta učinek sem prvič doživel med dvodnevnim tečajem. Skoraj sem že zaspal, spil sem malo Olifeja in takoj sem se počutil bolj budnega in prisotnega … Včasih se mi je zgodilo s kavo, da so se mi potem tresle roke …
Z mojo sestrično je bilo isto … ona je vodja, mati dveh otrok, eden je v osnovni šoli in starejši v srednji šoli.
Po prvih dveh steklenicah Olife mi je rekla: “V sredo bo mesec dni, odkar sem začela uporabljati Olife.  Seveda je še prezgodaj za sklepe, vendar vam lahko rečem, da je korist, ki sem jo opazila, na občutku več energije in zmožnosti koncentracije, ki ga imam. Zdi se mi, da sem manj utrujena kot prej.

SIMONETTA AGUSTA
22. marec 2021
Olife, čista energija
Bistvena in zelo prijetna podpora, ki si je ne želim več prikrajšati.
Zavestno razvajanje za naše zdravje.

LAURA
21. marec 2021
Z Olifejem …
Vsekakor imam več energije

ALICE
21. marec 2021
Olife in črevesje
Počutim se res dobro. Pomaga mi pri težavah z želodčnim refluksom. Ko ga vzamem, resnično začutim razliko. Regulira mi črevesje. In ne vem, ali gre za naključje, toda med vnosom spim bolje in se čez dan počutim bolj energično.
Svetujem.

MIHAELA
19. marec 2021
Olife, predan prijatelj
Dober večer,
Hvala za priložnost, da uživamo naravni izdelek, ki je tako koristen za zdravje. Še naprej želim uporabljati izdelke podjetja EVERGREENLIFE.
Narava je vdan človekov prijatelj in se vedno odzove s prijateljstvom na človekovo prijateljstvo.

DANIJELA
18. marec 2021
OLIFE
Redno ga uporabljam in sem zelo zadovoljna s koristmi v črevesju. Počutim se energično. Ugotovila sem tudi, da je, odkar sem ga jemala je odličen pri reabsorpciji hematomov.

KATARINA
17. marec 2021
WELLNESS Z OLIFE
Pravkar sem začela z uporabo, vendar že čutim korist.

IVANA BOETTO
17. marec 2021
OLIFE,
Počutim se zelo dobro, ne počutim se več utrujene

KRISTINA
14. marec 2021
OLIFE
Olife uporabljam od sredine decembra, brez tega nisem več mogla,kot potok energije, nikoli nisem utrujena, res sem v redu. Pred kratkim sem začela z uporabo Pure Lifting Smoothing Cream z OLIVUM-om, zelo mi je všeč, priporočam tako eno kot drugo.
Hvala Liliana, ki mi je predstavila te izdelke.

TIMEA
13. marec 2021
Veliki Olife
Prijeten izdelek na brbončicah.

ENRICA
12. marec 2021
24-urna krema proti staranju
Odličen izdelek, ki vam takoj da občutek hidracije in kompaktnosti

ELIZABETA
12. marec 2021
ČIŠČENJE OBRAZA ZA SVETLEJŠO KOŽO
Vedno sem imela težave s kožo in pogosto sem dobila mozolje in ogrce. Odkar zjutraj in zvečer uporabljam Cleanser in Tonic imam svetlejšo, gladko in čistejšo kožo. Olife sem kombinirala tudi za “čiščenje” od znotraj in res je dala svoje pozitivne učinke pri razstrupljanju, koža se je začela spreminjati in to opažajo tudi drugi.
HVALA VAM

KLAVDIJA
12. marec 2021
Olife in rastline
Kako je Olife rešil bolezen, ki jo povzročajo glive Graffiosi, zaradi katerih se vrtna drevesa izsušijo tako OLMI. Imam 2 velika lepa bresta, ki poleti zagotavljata senco na vrtu. Junija so se začeli sušiti in odmetavati listje. Praska gliva napade sok in povzroči, da drevo odmre. Vsak dan sem nekaj časa zalivala z vodo in olifom. Spet so vzklili. So zeleni in živi.

STEFANIA
12. marec 2021
Dobro počutje in lepota
Kljub letom, ki minevajo in pustijo svoj pečat, nenehno uporabljam serum za obraz, čisti lifting in 24-urno kremo, koža obraza pa se mi je izboljšala in postala bolj elastična! Hvala OLIVUM, dragocen za zdravje in tudi za lepši občutek! Stefania

KLAUDIJA
11. marec 2021
MOČ
Jemljem ga že nekaj dni, lahko samo rečem, da je jutro v veliko veselje, pravi koncentrat energije! Takoj, ko ga popijem, takoj začutim dobro počutje, želim si, da bi lahko spila še več!

KATARINA
10. marec 2021
Fantastična OLIFE
To je fantastičen izdelek … močnejši lasje, svetlejša koža, znižan holesterol … pravi zdravilni dotik

ANDREA BARGIGIA
10. marec 2021
Vonj po Sredozemlju … v pršilu za nos!
Pršilo za nos je fantastično, počutite se naravno, ne pušča vam neprijetnih ostankov, čutite vonj Mediterana

SABRINA FORESE
8. marec 2021
Akne so izginile z Olifejem
Težava z aknami, ki se ni pozdravila z nobenim zdravilom, poskusila sem vse … od homeopatije do tradicionalne medicine, vključno z antibiotiki in tabletami, Olife sem začela jemati iz obupa pred skoraj tremi leti in od takrat ga nisem več zapustila. Akne so po nekaj mesecih izginile, koža manj občutljiva na sončne opekline in več energije ter splošnega počutja !! Neverjetno je, koliko koristi lahko prinese en izdelek!  🙂 360-stopinjska hvala.

CHIARA
8. marec 2021
Kakovost
Odlični izdelki! Visoka kvaliteta

SANTA
6. marec 2021
OLIFE
Že zdaj sem rešila težave z gastritisom in refluksom. Zdravila sem lahko opustila leta 2014. Olife uporabljam tudi za prebavo, ko pretiravam z nekaterimi živili. Že približno 2 meseca uporabljam pršilo za nos vsako jutro in moj rinitis se je močno izboljšal. Hvala saj so ti izdelki nepogrešljivi kot podpora mojemu zdravju

MICHELE
6. marec 2021
EPIGASTRALGIJA
Dobro jutro in od novembra 2020, po gastroenterološkem obisku, so mi diagnosticirali kolitis, povezan z divertikuli, ki ga je povzročil močan stres, kjer je terapija vključevala dajanje zdravila ASACOL tri mesece, nato pa NORMIX približno 6 mesecev.
OLIFE uporabljam od 20. februarja tudi zato, ker tega izdelka prej nisem poznal in moram dokazati, da je bila terapija GASTROENTEROL vsekakor umaknjena, ker imam z rednim jemanjem tega čudovitega prehranskega dopolnila odličen rezultat, poleg tega pa imam tudi koristi psihološko z drugačnimi energijami kot prej.

TIZIANA
6. marec 2021
OLIFE
Vedno se počutim z veliko energije

PAOLA
5. marec 2021
Izdelki Evergreen Life
Regularizirano črevo, izpraznjen trebuh in izguba teže. Bolj pod nadzorom osnovnega alergijskega dermatitisa

VALERIA SPECIA
2. marec 2021
HAIR in OLIVUM®
Šampon uporabljam že nekaj mesecev, v kombinaciji s tretmajem proti izpadanju las pa sem si vzpostavila nove lase. Bila sem obupana, da sem jih veliko izgubila zaradi čustvenega stresa in tesnobe. Zdaj pa gre na bolje. Odlični izdelki

KARMEN
28. februarja 2021
Wellness z Olifejem
Menim, da je najboljša ocena izdelka neprekinjena uporaba izdelka. OLIFE je zame postal neločljivo dopolnilo mojega življenjskega sloga. Čista energija

ELIZABETA
28. februarja 2021
Odlični izdelki
Darilo za Valentinovo zelo cenjeno, hvala Evergreen!

UBALDO BRACCINI
28. februarja 2021
DERMATITIS
KOT SAMO VZEL OLIFE IN UPORABLJAM KREME, SAM REŠIL PROBLEM DERMATITISA. HVALA EVERGREENLIFE

SERGIO
26. februarja 2021
Odlični izdelki
Zelo dobra pomirjujoča krema in krema za okoli oči. Uporabljam jih vsak dan, zelo zadovoljen.

CARLA ROVERO
24. februarja 2021
FANTASTIČNI IZDELKI
ZELO SAM ZADOVOLJENA S PREJETIMI IZDELKI

PAVLE
24. februarja 2021
olife
Odličen izdelek z dobro vrednostjo za denar. Zelo učinkovit zaradi svojih lastnosti, predvsem pa ni kemični izdelek

SIMONA VIZZINISI
23. februarja 2021
OLIFE, odličen izdelek
Izdelek je odličen! V nekaj dneh mi je prilagodil ritem spanja / budnosti in mi dal več energije in več jasnosti. Koga priporočam, je v redu!

GIANNI
23. februarja 2021
Moč in vitalnost, z Olife
Olife sem poskusil po naključju, najprej en mesec, nato dva, zdaj ga uporabljam že sedem mesecev in sem zelo vesel! Dalo mi je zagon energije, ki sem jo resnično potreboval, zjutraj pa začnem z več energije, pomaga mi tudi ohranjati pravo težo.

MASSIMO
23. februarja 2021
Olife
Že nekaj mesecev jemljem olife in moram reči, da že nekaj mesecev začenjam čutiti koristi, saj sem (amaterski) kolesar in ga delim z ženo, ki je prav tako zelo navdušena nad številnimi prednostmi.


Fifi4Fit.com

Nakup OLife